Bewonersvereniging Kollhoff

Zoals de naam al doet vermoeden is dit de Website van de Bewonersvereniging Kollhoff. Wij zijn de bewoners van het Piraeus-gebouw dat op het KNSM-Eiland ligt, in het Oostelijk Haven-gebied in Amsterdam.

U kunt hier lezen over de activiteiten die de Bewonersvereniging Kollhoff organiseert en de doelstellingen die de vereniging zich zelf stelt.

Onze vereniging bestaat al weer een aantal jaren. Over de up en downs, kortom de gehele geschiedenis van Bewonersvereniging Kollhoff leest u hier.

Als lid ondersteunt u de activiteiten van de bewonersvereniging, en hoe meer leden, hoe sterker wij staan. Hier kunt u lezen hoe u lid kunt worden.

Het bestuur van Bewonersvereniging Kollhoff bestaat uit drie personen. Hier kunt u nader met ons kennismaken.